Bell Schedules

Lunch Schedules:
Description /  Period
Start Time End Time Length
PK A.M.
10:45 AM 11:15 AM 30 min
1st 11:00 AM 11:30 AM 30 min
Kinder 11:10 AM 11:40 AM 30 min
2nd  11:20 AM 11:50 AM 30 min
4th  11:30 AM 12:00 PM 30 min
3rd 11:45 AM 12:15 PM 30 min
PK P.M. 11:55 AM  12:25 PM 30 min
5th  12:00 PM 12:30 PM 30 min
 SCHOOL STARTS PROMPTLY AT 7:45 A.M. 

NO EARLY RELEASE AFTER 2:30 AS PER DISTRICT POLICY 

Remember that ATTENDANCE is extremely IMPORTANT...Children must come to school EVERYDAY!  We monitor attendance on a daily basis by making phone calls and home visits.

Conference Schedules: 
Description / Period Start Time End Time Length
Kinder
8:45 AM 9:30 AM 45 min
P.E. / Music / Lab 9:30 AM 10:15 AM 45 min
1st 10:15 AM 11:00 AM  45 min
PK  10:45 AM 11:30 AM 45 min
3rd  12:15 PM 1:00 PM 45 min
2nd  1:00 PM 1:45 PM 45 min
4th  1:45 PM 2:30 PM 45 min
5th  2:30 PM
3:15 PM
45 min
 
 
* Any GRADE LEVELS with Perfect Attendance for the week will be given a PIZZA PARTY!